Avainlippu
Facebook   Instagram  
EtusivuTarjouksetAjankohtaistaTietoa meistäJälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedot

Ajankohtaista

9
Loka
2024

Olemme I Love Me -messuilla

Olemme taas mukana I Love Me -messuilla 29.11.-1.12.2024 Helsingin Messukeskuksella. Osastomme on 6k99, tule tutustumaan messutarjouksiimme.

9
Loka
2024

Kotimaista hyvinvointia äidin ja tyttären voimin

Lähde-ravintolisät on kotimainen perheyritys Etelä-Karjalasta jonka taustalla on äiti ja tytär. Yhteinen intohimomme hyvinvointiin ja luonnollisiin tuotteisiin sai meidät perustamaan yrityksen, joka tarjoaa lisäaineettomia ja laadukkaita ravintolisiä. Kaikki tuotteemme valmistetaan omissa tiloissamme Lappeenrannassa, ja haluamme tarjota tuotteita, joita käytämme itse ja suosittelemme lämpimästi muille. 

Meille tärkeimpiä arvoja ovat laatu, luonnollisuus, lisäaineettomuus ja kotimaisuus. Kaikki tuotteemme ovat täysin puhtaita ja sisältävät vain luonnollisia, tarkkaan valittuja raaka-aineita. Olemme ylpeitä siitä, että voimme sanoa tuotteidemme olevan kotimaisia ja olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta. 

 

Erityisesti nivelravinteemme ovat saaneet asiakkailta erinomaista palautetta. Monet ovat kertoneet niiden tuoneen helpotusta nivelvaivoihin, kun muut tuotteet eivät ole auttaneet. Tarjoamme myös vegaanisen vaihtoehdon nivelravinteistamme, jotta kaikki voivat löytää itselleen sopivan tuotteen. 

Yksi tuotteistamme, "Pomon buusteri", on erityinen – se on äitini kehittämä tätä kautta saanut nimensäkin, onhan äiti ainakin vielä “pomo”. Tämä energiapakkaus auttaa jaksamaan arjen kiireissä ja onkin äidin suosikkeja. 

 

Tulevaisuudessa tavoitteemme on laajentaa tuotevalikoimaamme ja kasvaa vähitellen, mutta aina säilyttäen tärkeimmät arvomme. Haluamme tarjota tuotteita, jotka tukevat asiakkaidemme hyvinvointia luonnollisesti ja tehokkaasti. Laatu ja kotimaisuus ovat meille edelleen toiminnan perusta. 

Olemme kiitollisia kaikille asiakkaillemme, jotka ovat olleet mukana matkallamme. Teidän tukenne ja palautteenne ovat auttaneet meitä kehittämään tuotteita entistäkin paremmiksi. Kiitos, että olette osa Lähde-ravintolisien tarinaa – yhdessä jatkamme kohti uusia saavutuksia hyvinvoinnin saralla! 

 

Lähde-ravintolisät