Avainlippu
Facebook   Instagram  
EtusivuTarjouksetAjankohtaistaTietoa meistäJälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedot
Vegan 150 g

Lisätietoa raaka-aineista

GLUKOSAMIINI

Glukosamiini on nivelissä luonnostaan olevaa ainetta, joka vähenee iän myötä ja siksi sitä käytetään nivelten rappeutumisen ehkäisemiseen ja nivelten terveyden ylläpitämiseen. Glukosamiini lisää ruston terveyttä, suojaa nivelrustoja rappeutumiselta ja estää rustoa tuhoavien entsyymien toimintaa. Glukosamiini ylläpitää optimaalista nivelten toimintaa. Glukosamiinin käyttö suurentaa nivelnesteen glukosamiinipitoisuutta. Suun kautta otetusta glukosamiinista imeytyy n. 90 %. Lähde Veganissa glukosamiini on kasviperäinen eli vegaaninen.

 

RUUSUNMARJA

Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi. Ruusunmarja on C-vitamiinirikkain kaikista marjoista  (1000 - 3000 mg/ 100 g). C-vitamiini parantaa kollageenituotantoa.

 

BOSWELLIA SERRATA

Boswellia serrata on samannimisestä puusta saatava pihka, jota on käytetty jo vuosituhansien ajan. Se sisältää boswellia-happoja, joilla on useita terveysvaikutuksia. Se tekee esim. hyvää nivelille ja niiden hyvinvoinnille.

 

KURKUMA

Kurkuma kuuluu inkiväärikasveihin ja sen juurakossa on kurkuminoideja, joiden vaikutus on tulehdusta estävä ja hillitsevä. Kurkumassa on myös runsaasti eteeristä öljyä. Kurkuma onkin saanut nimen "luonnonkortisoni". Kurkuman kurkumiini on luonnollista tukea nivelongelmiin.

 

HYALURONIHAPPO

Rustokudos ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa, joka imee vettä itseensä saaden näin elastisuutta ja on tärkeä nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille. Hyaluronihappo toimii normaalissa nivelessä voitelevana ja iskuja vaimentavana aineena ja pehmentää niveliin kohdistuvia iskuja. Hyaluronihappo on nivelnesteen normaali ainesosa, jonka määrä vähenee tulehduksessa. Hyaluronihappo voitelee niveltä, ylläpitää normaalia nestetasapainoa, palauttaa sen toiminnan normaalitilaan ja parantaa nivelen liikkuvuutta. Hyaluronihappo on myös tärkeä rustokudoksen rakennusaine.

Vegan 150 g
40.95 €
Kpl:      Lähde Vegan - hyvää nivelillesi

 

Lähde Vegan -ravintolisä sisältää glukosamiinia (vegaaninen eli kasviperäinen), ruusunmarjaa, boswellia serrataa, kurkumaa ja hyaluronihappoa nivelten, rustojen ja jänteiden hyvinvointiin.

Lähde Vegan - nivelravinne ei sisällä täyteaineita, eikä eläinperäisiä ainesosia, sopii kala- ja äyriäisallergikoille.

 

Nyt se on täällä, vegaaninen ravintolisä nivelillesi! Lähde Vegan on tarkoin suunniteltu täsmätuote nivelten, rustojen ja jänteiden hyvinvointiin. Ikääntyessä nivelvaivat ovat yleinen ongelma, mutta myös urheilijoiden ja aktiiviliikkujien tulisi muistaa "ruokkia" niveliään. 

 

Aineosat: glukosamiini (vegaaninen), ruusunmarja, boswellia serrata, kurkuma, hyaluronihappo yli 90 %:sta

 

Purkissa on noin 42 päivän annosta.

Käyttöohje: annostus päivittäin, 1 mitta (5 ml ~ 3,5 g) jauhe sekoitetaan esim. juomaan tai joqurttiin.

 

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:

glukosamiinia        1977 mg

ruusunmarja            651 mg

boswellia serrata    434 mg

kurkuma                   420 mg

hyaluronihappo         18 mg

 

Ravintolisä on valmistettu luontaisista raaka-aineista ilman täyteaineita, joten siinä ei ole paakkuuntumisenestoainetta ja tuotteessa saattaa esiintyä helposti hajoavia paakkuja.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Älä ylitä annosta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville.

 

LÄHDE-RAVINTOLISÄT EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTE-/ LISÄAINEITA, esim.:

* vesi

* paakkuuntumisenestoaine

* pintakäsittelyaine

* selluloosa

* stabilointiaine

* emulgointiaine

* hyytelöimisaine

* elintarvikeväri

* glyseroli = alkoholi

* sakkaroosi = ruokosokeri, tav. sokeri

* glukoosi = rypälesokeri
* fruktoosi = hedelmäsokeri
* laktoosi = maitosokeri
* dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
* inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
* maltodekstriini = tärkkelys
* maissitärkkelys
* palatinose = hiilihydraatti
* viherjauho

* hiiva
* vehnänlese
* riisilese
* riisijauho

* kaurajauho