Avainlippu
Facebook   Instagram  
EtusivuTarjouksetAjankohtaistaTietoa meistäJälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedot
UC-II-Kollageeni & hyaluronihappo 150 g

Lisätietoa raaka-aineista

KURKUMA

Kurkuma kuuluu inkiväärikasveihin ja sen juurakossa on kurkuminoideja, joiden vaikutus on tulehdusta estävä ja hillitsevä. Kurkumassa on myös runsaasti eteeristä öljyä. Kurkuma onkin saanut nimen "luonnonkortisoni". Kurkuman kurkumiini on luonnollista tukea nivelongelmiin.

 

RUUSUNMARJA

Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi. Ruusunmarja on C-vitamiinirikkain kaikista marjoista  (1000 - 3000 mg/ 100 g). C-vitamiini parantaa kollageenituotantoa.

 

MSM

MSM  on luonnostaan esiintyvä rikkiyhdiste, jota esiintyy pieniä määriä elimistössä. Se ylläpitää nivelten liikkuvuutta. MSM (metyylisulfonyylimetaani eli orgaaninen rikki) auttaa lihasten ja nivelten luonnollisen toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Rikki on oleellinen osa hyvien ja terveiden solujen tuottamisessa, se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja edistää näin kudosten terveyttä ja uudistumista

 

UC-II® DENATUROIMATON KOLLAGEENI-TYYPPI II

UC-II® (InterHealth Nutraceuticals) on uusi patentoitu ainesosa - denaturoimatonta (kollageenia ei ole kuumennettu tai käsitelty kemikaaleilla) tyypin II kollageenia, joka on peräisin kanan rintalastan rustosta ja jonka avulla voidaan kehittää pienempiä annostusmuotoja. UC-II®:a tukevat neljä julkaistua kliinistä tutkimusta, jotka tutkivat nivelen mukautuvuutta, liikkuvuutta ja joustavuutta. UC-II® on peräisin ja valmistettu Yhdysvalloissa NSF-sertifioidulla GMP-laitteella. Se on sekä NDI (FDA:n ilmoittama ja julkaistu uusi ravintoaineosa) että GRAS (generally recognized as safe) - se on turvallinen käyttää ja sivuvaikutukset ovat harvinaisia tai lieviä ja ei-GMO (ei geenimuunneltu). InterHealth on alkututkimuksensa jälkeen jatkanut järjestelmällistä tieteellistä tukea tämän ainesosan ympärille. UC-II®:n tehokkuus, turvallisuus ja laatu on tutkittu tarkasti. Kontrolloidut tutkimukset (RCT) osoittavat, että 40 mg UC-II®:a kerran päivässä tukee nivelten mukavuutta, liikkuvuutta ja joustavuutta. UC-II®:a voidaan käyttää yksinään tai muiden nivelten hyvinvointiin vaikuttavien aineiden, esim. hyaluronihapon ja kurkumiinin kanssa.

 

Kollageeni UC-II® :n  valmistajalta saadun tiedon mukaan UC-II®  ja hyaluronihappo (HA) eivät kumoa toistensa vaikutusta, vaan vaikuttavat erinomaisesti yhdessä samassa tuotteessa! "We are not aware of any interaction between Hyaluronic acid and UC-II® which would be negative. It is used in other products so should be totally fine" UC-II®:n  valmistajan mukaan myöskään glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti eivät joidenkin väitteistä huolimatta kumoa UC-II®:n vaikutusta "We don’t have any evidence that the two ingredients - Glucosamine and Chondroitinsulfate - would have cancel each other out. They work via different mechanisms than UC-II® so there should be no reason to assume that they would prevent one another working."

  

Rustot koostuvat suurelta osin tyypin II kollageenisäikeistä. Suun kautta otettava täydennys parantaa nivelen hyvinvointia ja pitää ne liikkuvina pidempään. 

 

HYALURONIHAPPO

Rustokudos ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa, joka imee vettä itseensä saaden näin elastisuutta ja on tärkeä nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille. Hyaluronihappo toimii normaalissa nivelessä voitelevana ja iskuja vaimentavana aineena ja pehmentää niveliin kohdistuvia iskuja. Hyaluronihappo on nivelnesteen normaali ainesosa, jonka määrä vähenee tulehduksessa. Hyaluronihappo voitelee niveltä, ylläpitää normaalia nestetasapainoa, palauttaa sen toiminnan normaalitilaan ja parantaa nivelen liikkuvuutta. Hyaluronihappo on myös tärkeä rustokudoksen rakennusaine.

UC-II-Kollageeni & hyaluronihappo 150 g
50.95 €
Kpl:      Lähde UC-II®-Kollageeni & hyaluronihappo - hyvää nivelillesi

 

Lähde UC-II®-Kollageeni & hyaluronihappo -ravintolisä sisältää UC-II®-kollageenia, hyaluronihappoa, ruusunmarjaa, kurkumaa ja MSM:ää nivelten ja rustojen hyvinvointiin. UC-II® on denaturoimatonta kollageenityyppi II:a, jota on päivän annoksessa 40 mg.

Lähde UC-II®-Kollageeni & hyaluronihappo - nivelravinne ei sisällä täyteaineita, sopii kala- ja äyriäisallergikoille.

 

Lähde UC-II®-Kollageeni & hyaluronihappo on tarkoin suunniteltu täsmätuote nivelten, rustojen ja jänteiden hyvinvointiin. Ikääntyessä nivelvaivat ovat yleinen ongelma, mutta myös urheilijoiden ja aktiiviliikkujien tulisi muistaa "ruokkia" niveliään. 

 

Aineosat: kurkuma, ruusunmarja, MSM (metyylisulfonyylimetaani), UC-II® denaturoimaton kollageenityyppi II, hyaluronihappo yli 90 %:sta

 

Purkissa on noin 60 päivän annosta.

Käyttöohje: annostus päivittäin, 1 mitta (5 ml ~ 2,5 g), jauhe sekoitetaan esim. juomaan tai joqurttiin.

 

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:

kurkuma                   862 mg

ruusunmarja            858 mg

MSM                          722 mg

UC-II®-kollageeni      40 mg

hyaluronihappo         18 mg

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Älä ylitä annosta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville.

 

LÄHDE-RAVINTOLISÄT EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTE-/ LISÄAINEITA, esim.:

* vesi

* paakkuuntumisenestoaine

* pintakäsittelyaine

* selluloosa

* stabilointiaine

* emulgointiaine

* hyytelöimisaine

* elintarvikeväri

* glyseroli = alkoholi

* sakkaroosi = ruokosokeri, tav. sokeri

* glukoosi = rypälesokeri
* fruktoosi = hedelmäsokeri
* laktoosi = maitosokeri
* dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
* inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
* maltodekstriini = tärkkelys
* maissitärkkelys
* palatinose = hiilihydraatti
* viherjauho

* hiiva
* vehnänlese
* riisilese
* riisijauho

* kaurajauho