Avainlippu
Facebook   Instagram  
EtusivuTarjouksetAjankohtaistaTietoa meistäJälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedot
Kollageeni+sinkki 200 g

Lisätietoa raaka-aineista

KOLLAGEENI

Kollageenia on runsaasti ihossa, ja se on yksi ihon tärkeitä rakennusaineita. Se pitää ihon kimmoisana, joustavana, edistää sen uusitumista ja tasoittaa juonteita. Kollageeni on tärkeä ihon rakenteen hyvinvoinnille. Kollageeni on loistava tuote iholle, kynsille ja hiuksille. Kollageenintuotanto vähenee ikääntyessämme, joka alkaa noin 20-30 vuoden paikkeilla. Tämän voi huomata mm. ihon veltostumisena ja juonteiden syntymisestä. Kollageenin käyttö ravintolisänä voi kuitenkin auttaa korjaamaan ja hidastamaan näitä muutoksia sekä auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenin käyttö stimuloi myös kehon omaa kollageenituotantoa ja näin voi lisätä ihon kollageenin määrää.

 

SINKKI

Sinkki parantaa ja suojaa ihoa, sillä on myös osansa kollageenin muodostuksessa. Ihomme tarvitsee sinkkiä toipuakseen vaurioista ja pysyäkseen terveenä. Sinkistä voi olla apua myös aknen ja ruusufinnin hoidossa.

 

RUUSUNMARJA

Ruusunmarja on hyvä  iholle ja hiuksille, todellinen terveyspommi: sisältää paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia huomattavan runsaasti. C-vitamiini parantaa kehon omaa kollageenituotantoa. Ruusunmarja sisältää lisäksi mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, omega-3-rasvahappoja, fluoridia, vitamiineja A, K, D, B6 ym.

SOIJALESITIINI

Lesitiini sisältää runsaasti fosfolipidejä ja tyydyttymättömiä rasvahappoja (linoli-ja alfalinoleenihappo, jotka tunnetaan myös nimillä Omega-3 ja Omega-6). Nämä rasvat ovat erittäin tärkeitä solujen toiminnalle. Lesitiini sisältää myös biotiinia. Lesitiini on hyväksi iholle  - se on yksi ihon omista, luonnollisista ainesosista.Ihon uloin kerros sisältää lipidejä eli rasva-aineita. Lesitiinissä on hyödyllisiä fosfolipidejä jotka ovat tärkeä osa ihon suojavaippaa. Tuotteissamme käytetään soijalesitiiniä, joka on GMO-vapaa (ei geenimuunneltu).

 

TYRNI

Millään muulla marjalla ei ole niin suurta öljypitoisuutta kuin tyrnillä. Tyrniöljy on tyrnin ehkä arvokkain ainesosa, joka sisältää mm. oleini-, steariini-, linoli-, palmetolini- ja öljyhappoa. E-vitamiini ja kartenoidipitoiset palmetoliini ja linoliöljyt ovat erittäin suotuisia rasva-aineenvaihdunnalle. Ihon terveydelle tärkeää palmetoliinihappoa on marjalihassa yli 30%. Tyrnin sisältämistä rasvahapoista yli 90% on ns. välttämättömiä Omega 3 -rasvahappoja, joita on saatava päivittäin. Lisäksi tyrni sisältää myös Omega 6-, 7-, ja 9 -rasvahappoja. Tyrnin siemenet ja hedelmäliha sisältävät monityydyttämättömiä rasvahappoja, joilla on suotuisia terveysvaikutuksia. Tyrnimarjassa on linoli- ja alfalinolenihappoa. Elimistö muuntaa linolihappoa GLA:ksi, jota tarvitaan hyvän hormonitoiminnan ylläpitämiseen. Tyrnin öljyt vaikuttavat suotuisasti limakalvojen rakenteeseen. Marjassa saa nämä rasvahapot sisäisesti ja ne suojelevat koko elimistöä.

 

Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas; mm.  C-, E- ja B-vitamiineja, sekä betakarotiinia erittäin suurina pitoisuuksina. Tyrnimarja on tunnettu terveyden ja hyvinvoinnin lähde. C-vitamiini edistää normaalia vastustuskyvyn toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja suojaa soluja hapettumisstressiltä. Erittäin suuri E-vitamiini ja flavonoidipitoisuus tekevät tyrnistä tehokkaan avun tukemaan immuunijärjestelmää. Myös monet muut marjan sisältämät aineet edistävät vaikuttavien aineiden imeytymistä. C-vitamiini ja flavonoidit toimivat yhdessä paremmin kuin erikseen, samoin C- ja E-vitamiini yhdessä sekä E- vitamiini ja betakaroteeni yhdessä.

 

Lähde-ravintolisissä on koko marja hienonnettu - myös siemenet.

 

HYALURONIHAPPO

Myös kehon itsensä tuottama aine hyaluronihappo, on tärkeä iholle. Se sitoo ihon kosteutta, mikä auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja välttämään ihon kuivumista.

Kollageeni+sinkki 200 g
27.95 €
Kpl:      Lähde Kollageeni+sinkki - elinvoimaa ihollesi

 

Lähde Kollageeni+sinkki -ravintolisä sisältää kollageenia, sinkkiä, hyaluronihappoa, soijalesitiiniä, tyrniä ja ruusunmarjaa ihosi hyvinvointiin. Kollageeni Peptan® on hydrolysoitua kollgeenityyppi I:tä. 

Ei sisällä täyteaineita. Sopii myös kala-allergikoille! Lähde Kollageeni+Sinkki on mauton.

 

Kollageenia on runsaasti ihossa, ja se on yksi ihon tärkeitä rakennusaineita. Se pitää ihon kimmoisana, joustavana, edistää sen uusitumista ja tasoittaa juonteita. Kollageeni on tärkeä ihon rakenteen hyvinvoinnille. Kollageeni on loistava tuote iholle, kynsille ja hiuksille.

Kollageeni Peptan® on hydrolysoitu; se on hajotettu pieniksi kollageenipeptideiksi, mikä helpottaa kollageenin imeytymistä ja tehokkuutta.

 

Sinkki parantaa ja suojaa ihoa, sillä on myös osansa kollageenin muodostuksessa. Ihomme tarvitsee sinkkiä toipuakseen vaurioista ja pysyäkseen terveenä. Sinkistä voi olla apua myös aknen ja ruusufinnin hoidossa. 

 

Ruusunmarja on hyvä  iholle ja hiuksille, todellinen terveyspommi: sisältää paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia huomattavan runsaasti. C-vitamiini parantaa kehon omaa kollageenituotantoa. 

 

Soijalesitiini sisältää runsaasti fosfolipidejä ja tyydyttymättömiä rasvahappoja (linoli-ja alfalinoleenihappo, jotka tunnetaan myös nimillä Omega-3 ja Omega-6). Nämä rasvat ovat erittäin tärkeitä solujen toiminnalle. Lesitiini sisältää myös biotiinia. Lesitiini on hyväksi iholle  - se on yksi ihon omista, luonnollisista ainesosista. Ihon uloin kerros sisältää lipidejä eli rasva-aineita. Lesitiinissä on hyödyllisiä fosfolipidejä jotka ovat tärkeä osa ihon suojavaippaa. 

 

Millään muulla marjalla ei ole niin suurta öljypitoisuutta kuin tyrnillä.  Ihon terveydelle tärkeää palmetoliinihappoa on marjalihassa yli 30%. Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas; mm.  C-, E- ja B-vitamiineja, sekä betakarotiinia erittäin suurina pitoisuuksina.  Lähde-ravintolisissä on koko marja hienonnettu - myös siemenet.

 

Myös kehon itsensä tuottama aine hyaluronihappo, on tärkeä iholle. Se sitoo ihon kosteutta, mikä auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja välttämään ihon kuivumista.

 

Aineosat: hydralisoitu kollageeni (nautapohjainen), soijalesitiini, ruusunmarja, tyrni, hyaluronihappo yli 90 %:sta, sinkkisitraatti

 

Purkissa on noin 33 päivän annosta.

Käyttöohje: annostus päivittäin, 1 mitta (15 ml ~ 6 g) jauhe sekoitetaan esim. juomaan tai joqurttiin.

 

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:

kollageeni            3501 mg

soijalesitiini           822 mg

ruusunmarja         822 mg

tyrni                        822 mg

hyaluronihappo      18 mg

sinkkisitraatti           15 mg

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Älä ylitä annosta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville.

 

LÄHDE-RAVINTOLISÄT EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTE-/ LISÄAINEITA, esim.:

* vesi

* paakkuuntumisenestoaine

* pintakäsittelyaine

* selluloosa

* stabilointiaine

* emulgointiaine

* hyytelöimisaine

* elintarvikeväri

* glyseroli = alkoholi

* sakkaroosi = ruokosokeri, tav. sokeri

* glukoosi = rypälesokeri
* fruktoosi = hedelmäsokeri
* laktoosi = maitosokeri
* dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
* inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
* maltodekstriini = tärkkelys
* maissitärkkelys
* palatinose = hiilihydraatti
* viherjauho

* hiiva
* vehnänlese
* riisilese
* riisijauho

* kaurajauho