Avainlippu
Facebook   Instagram  
EtusivuTarjouksetAjankohtaistaTietoa meistäJälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedot
Kollageeni+hyaluronihappo 200 g

Lisätietoa raaka-aineista

KOLLAGEENI

Kollageenia on runsaasti ihossa, ja se on yksi ihon tärkeitä rakennusaineita. Se pitää ihon kimmoisana, joustavana, edistää sen uusitumista ja tasoittaa juonteita. Kollageeni on tärkeä ihon rakenteen hyvinvoinnille. Kollageeni on loistava tuote iholle, kynsille ja hiuksille. Kollageenintuotanto vähenee ikääntyessämme, joka alkaa noin 20-30 vuoden paikkeilla. Tämän voi huomata mm. ihon veltostumisena ja juonteiden syntymisestä. Kollageenin käyttö ravintolisänä voi kuitenkin auttaa korjaamaan ja hidastamaan näitä muutoksia sekä auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenin käyttö stimuloi myös kehon omaa kollageenituotantoa ja näin voi lisätä ihon kollageenin määrää.

 

HYALURONIHAPPO

Myös kehon itsensä tuottama aine hyaluronihappo, on tärkeä iholle. Se sitoo ihon kosteutta, mikä auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja välttämään ihon kuivumista.

 

RUUSUNMARJA

Ruusunmarja on hyvä  iholle ja hiuksille, todellinen terveyspommi: sisältää paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia huomattavan runsaasti. C-vitamiini parantaa kehon omaa kollageenituotantoa. Ruusunmarja sisältää lisäksi mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, omega-3-rasvahappoja, fluoridia, vitamiineja A, K, D, B6 ym.

 

Kollageeni+hyaluronihappo 200 g
25.95 €
Kpl:      Lähde Kollageeni+hyaluronihappo - elinvoimaa ihollesi

 

Lähde Kollageeni+hyaluronihappo -ravintolisä sisältää kollageenia, hyaluronihappoa ja ruusunmarjaa ihosi hyvinvointiin. Kollageeni Peptan® on hydrolysoitua kollageenityyppi I:tä.

Ei sisällä täyteaineita. Sopii myös kala-allergikoille! Lähde Kollageeni+Hyaluronihappo on mauton.

 

Kollageenia on runsaasti ihossa, ja se on yksi ihon tärkeitä rakennusaineita. Se pitää ihon kimmoisana, joustavana, edistää sen uusitumista ja tasoittaa juonteita. Kollageeni on tärkeä ihon rakenteen hyvinvoinnille. Kollageeni on loistava tuote iholle, kynsille ja hiuksille.

Kollageeni Peptan® on hydrolysoitu; se on hajotettu pieniksi kollageenipeptideiksi, mikä helpottaa kollageenin imeytymistä ja tehokkuutta.

 

Ruusunmarja on hyvä  iholle ja hiuksille, todellinen terveyspommi: sisältää paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia huomattavan runsaasti, joka parantaa kehon omaa kollageenituotantoa. 

 

Myös kehon itsensä tuottama aine hyaluronihappo, on tärkeä iholle. Se sitoo ihon kosteutta, mikä auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja välttämään ihon kuivumista.

 

Aineosat: hydralisoitu kollageeni (nautapohjainen), ruusunmarja, hyaluronihappo yli 90 %:sta

 

Purkissa on noin 33 päivän annosta.

Käyttöohje: annostus päivittäin, 1 mitta (15 ml ~ 6g) jauhe sekoitetaan esim. juomaan tai joqurttiin.

 

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:

kollageeni             5160 mg

ruusunmarja          822 mg

hyaluronihappo       18 mg

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Älä ylitä annosta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille. Raskaana oleva,
neuvottele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

 

LÄHDE-RAVINTOLISÄT EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTE-/ LISÄAINEITA, esim.:

* vesi

* paakkuuntumisenestoaine

* pintakäsittelyaine

* selluloosa

* stabilointiaine

* emulgointiaine

* hyytelöimisaine

* elintarvikeväri

* glyseroli = alkoholi

* sakkaroosi = ruokosokeri, tav. sokeri

* glukoosi = rypälesokeri
* fruktoosi = hedelmäsokeri
* laktoosi = maitosokeri
* dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
* inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
* maltodekstriini = tärkkelys
* maissitärkkelys
* palatinose = hiilihydraatti
* viherjauho

* hiiva
* vehnänlese
* riisilese
* riisijauho

* kaurajauho