Avainlippu
Facebook   Instagram  
EtusivuTarjouksetAjankohtaistaTietoa meistäJälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedot
Tehopaukku 150 g

Lisätietoa raaka-aineista

GLUKOSAMIINI

Glukosamiini on nivelissä luonnostaan olevaa ainetta, joka vähenee iän myötä ja siksi sitä käytetään nivelten rappeutumisen ehkäisemiseen ja nivelten terveyden ylläpitämiseen. Glukosamiini lisää ruston terveyttä, suojaa nivelrustoja rappeutumiselta ja estää rustoa tuhoavien entsyymien toimintaa. Glukosamiini ylläpitää optimaalista nivelten toimintaa. Glukosamiinin käyttö suurentaa nivelnesteen glukosamiinipitoisuutta. Suun kautta otetusta glukosamiinista imeytyy n. 90 %. Lähde Tehopaukussa glukosamiini on äyriäispohjainen.

 

KONDROITIINISULFAATTI

Kondroitiinisulfaatti on nivelissä luonnollisesti esiintyvä aine; yksi ruston pääasiallisista rakennusaineista, joka sitoo vettä rustokudokseen. Nivelneste sisältää runsaasti geelimäisiä hyaluronihappoa ja kondroitiinisulfaattia, jotka täyttävät nivelten tyhjät tilat.

 

Kondroitiinisulfaatti vaikuttaa nivelissä hoitavana iskunvaimentajana  ja voiteluaineena. Kondroitiinisulfaatti on tärkeä tuki nivelten hyvinvoinnille.

 

RUUSUNMARJA

Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi. Ruusunmarja on C-vitamiinirikkain kaikista marjoista  (1000 - 3000 mg/ 100 g). C-vitamiini parantaa kollageenituotantoa.

 

MSM

MSM  on luonnostaan esiintyvä rikkiyhdiste, jota esiintyy pieniä määriä elimistössä. Se ylläpitää nivelten liikkuvuutta. MSM (metyylisulfonyylimetaani eli orgaaninen rikki) auttaa lihasten ja nivelten luonnollisen toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Rikki on oleellinen osa hyvien ja terveiden solujen tuottamisessa, se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja edistää näin kudosten terveyttä ja uudistumista

 

KURKUMA

Kurkuma kuuluu inkiväärikasveihin ja sen juurakossa on kurkuminoideja, joiden vaikutus on tulehdusta estävä ja hillitsevä. Kurkumassa on myös runsaasti eteeristä öljyä. Kurkuma onkin saanut nimen "luonnonkortisoni". Kurkuman kurkumiini on luonnollista tukea nivelongelmiin.

 

YUCCA

Yuccassa on runsaasti saponiineja, jotka auttavat ravitsemaan niveliä. Amerikan intiaanit ja inkat ovat käyttäneet vuosisatoja yuccaa nivelongelmiin.

 

KOLLAGEENI ( I-ja-II-tyyppi)

Pitkiä säikeitä soluväliaineessa muodostava tyypin I kollageeni on elimistön yleisin proteiinikollageenia; sitä on erityisesti  luussa, mutta myös muun muassa jänteissä, nivelsiteissä ja ihon verinahassaRustot puolestaan koostuvat suurelta osin tyypin II kollageeni säikeistä; tyyppi II auttaa estämään ruston heikentymistä. Erityisesti optimoidut bioaktiiviset kollageenipeptidit edistävät rustorakenteiden kasvua ja vastustavat siten ikääntymisen ja ylimääräisen kuormituksen aiheuttamia kulumista. Kollageenit pitää pilkkoa aminohapoiksi, jotta kulkeutuminen vaikutuspaikkoihin  mahdollistuu. Kollageenit käsitellään, ikään kuin "esisulatetaan", aminohappoketjuiksi, jolloin saadaan helposti sulava ja imeytyvä tuote aikaiseksi, kollageenihydrolysaatti, joka hajoaa elimistössä aminohapoiksi ja bioaktiivisiksi kollageenipeptideiksi. Kollageenit aktivoivat elimistön omaa kollageenituotantoa sisäisesti käytettyinä. Kollageenit antavat suuren vetolujuutensa ansiosta kudoksille mekaanista kestävyyttä.

 

HYALURONIHAPPO

Rustokudos ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa, joka imee vettä itseensä saaden näin elastisuutta ja on tärkeä nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille. Hyaluronihappo toimii normaalissa nivelessä voitelevana ja iskuja vaimentavana aineena ja pehmentää niveliin kohdistuvia iskuja. Hyaluronihappo on nivelnesteen normaali ainesosa, jonka määrä vähenee tulehduksessa. Hyaluronihappo voitelee niveltä, ylläpitää normaalia nestetasapainoa, palauttaa sen toiminnan normaalitilaan ja parantaa nivelen liikkuvuutta. Hyaluronihappo on myös tärkeä rustokudoksen rakennusaine.

Tehopaukku 150 g
42.95 €
Kpl:      Lähde Tehopaukku - hyvää nivelillesi

 

Lähde Tehopaukku -ravintolisä sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, ruusunmarjaa, MSM:ää, kurkumaa, yuccaa, kollageenejä (I- ja II-tyyppi) ja hyaluronihappoa nivelten, rustojen ja jänteiden hyvinvointiin.

Lähde Tehopaukku -nivelravinne ei sisällä täyte- tai lisäaineita.

 

Lähde Tehopaukku on tarkoin suunniteltu täsmätuote nivelten, rustojen ja jänteiden hyvinvointiin. Ikääntyessä nivelvaivat ovat yleinen ongelma, mutta myös urheilijoiden ja aktiiviliikkujien tulisi muistaa "ruokkia" niveliään. 

 

Aineosat: glukosamiini HCL (äyriäisistä), kondroitiinisulfaatti yli 90 %:sta, ruusunmarja, MSM (metyylisulfonyylimetaani), kurkuma, yucca, kollageeni I- ja II-tyyppi, hyaluronihappo yli 90 %:sta

 

Purkissa on noin 42 päivän annosta.

Käyttöohje: annostus päivittäin, 1 mitta (5 ml ~ 3,5 mg), jauhe sekoitetaan esim. juomaan tai joqurttiin.

 

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:

glukosamiinia                  1876   mg

kondroitiinisulfaatti          665   mg

ruusunmarja                      276   mg

MSM                                    259   mg

kurkuma                             189   mg

yucca                                   161   mg

kollageeni I- ja II-tyyppi      56   mg

hyaluronihappo                  18   mg

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Älä ylitä annosta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville.

 

LÄHDE-RAVINTOLISÄT EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTE-/ LISÄAINEITA, esim.:

* vesi

* paakkuuntumisenestoaine

* pintakäsittelyaine

* selluloosa

* stabilointiaine

* emulgointiaine

* hyytelöimisaine

* elintarvikeväri

* glyseroli = alkoholi

* sakkaroosi = ruokosokeri, tav. sokeri

* glukoosi = rypälesokeri
* fruktoosi = hedelmäsokeri
* laktoosi = maitosokeri
* dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
* inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
* maltodekstriini = tärkkelys
* maissitärkkelys
* palatinose = hiilihydraatti
* viherjauho

* hiiva
* vehnänlese
* riisilese
* riisijauho

* kaurajauho